Stichting Leergeld

berichten

Laag salaris en Schoolgaande kinderen? Regel het met Leergeld.

In Nederland groeit één op de twaalf kinderen op in armoede. Deze kinderen kunnen dan niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten normaal zijn.

Soms hebben ze geen fiets of kunnen ze niet (meer) meedoen aan verenigingsactiviteiten zoals sporten bij een sportclub of muziek maken en creatief bezig zijn.

Hiermee kan Stichting Leergeld Oostbetuwe helpen. Vooral in deze coronaperiode is het voor kinderen fijn om lid te kunnen blijven of te worden van een vereniging waar ze met leeftijdgenoten plezier kunnen maken. Ook een laptop om op school te kunnen werken of een fiets om naar school en naar je club te gaan zijn heel belangrijk.

We hebben hier al veel kinderen mee geholpen.

 

Dus: nu meedoen is straks meetellen!

Hoe werkt Leergeld?

Wilt u gebruik maken van ondersteuning door Stichting Leergeld Oostbetuwe? U kunt een aanvraag indienen via onze website. Hierna neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met u op voor een bezoek om samen te bespreken wat Leergeld kan doen.

Kunt u gebruik maken van de gemeentelijke meedoenregeling of u wilt zwemlessen voor uw kind, dan dient u een aanvraag in bij de gemeente.

Leergeld werkt samen met andere stichtingen, zoals Stichting Kinderhulp, het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Stichting de Jarige Job.

Wilt u meer weten van Stichting Leergeld of iets aanvragen, kijk dan op onze website: www.leergeld.nl/oostbetuwe

Als u vragen heeft neem dan contact op door te mailen naar: info@leergeldoostbetuwe.nl

 

Namens St. Leergeld Oostbetuwe,

 

Henk Minkhorst

Coördinator Stichting Leergeld Oost Betuwe    

e-mail  henk@lgob.nl

tel. 0611463689